camper

Campervakantie

Het huren van een camper is voor velen een grote wens als we het over de komende vakantie hebben. We horen de mooiste plannen over een campervakantie in Amerika, Afrika en Australiƫ. Maar ook in Europa zijn vele mogelijkheden om met de camper te reizen. In veel landen kunt u via onze partners huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Misschien dat u na de huur er van overtuigd bent dat u gaat sparen voor een eigen kampeerauto of luxe camper. U zou niet de eerste zijn die voortaan met zijn eigen camper op vakantie gaat en daar ontzettend veel plezier aan beleeft.

Ontdek in uw eigen tempo de landen die u wilt bezoeken. Voor continenten verder weg reserveren onze partners voor u een camper op een afgesproken lokatie. Zij onderhouden de contacten en zorgen ervoor dat alles op de gereserveerde tijd klaar staat.

Een geschikte camper huren

Met al die mogelijkheden is het kiezen van een campervakantie een hele uitdaging. Via een online verbinding kunt u in slecht enkele stappen een aantal camper verhuurders met elkaar vergelijken, zoek een vakantiebestemming en bekijk welke camper er beschikbaar zijn. Maak vervolgens de beste deal voor een camper op lokatie. Op deze manier bespaart u een hoop tijd en weet u altijd voor de scherpste prijs te huren. Hou met het bereken van de prijs altijd rekening met kosten voor verzekering en beddengoed, vaak worden die appart berekend. U kunt online alle opties die u wilt aangeven om een camper te huren die precies bij u past. Wij weten uit ervaring dat het huren van een camper via de door ons geadviseerde bedrijven betrouwbaar en veilig is. Bij eventuele problemen zorgen ze snel voor de oplossing zodat u verder kunt met een welverdiende campervakantie.

Worldwide Campers

Vakantiebestemming kiezen

Ontdek vele camper reizen naar Amerika, Canada, Afrika, Nieuw-Zeeland en Australiƫ. Deze vijf vakantie bestemmingen zijn ideaal voor een boeiende ontdekkingstocht. Op de plaats van bestemming haalt u de camper op en krijgt u alle uitleg over de werking en het gebruik. Bovendien krijgt u een informatiepakket over bezienswaardigheden in het gebied wat u gaat bezoeken.