camper

Campervakantie Amerika

Een campervakantie door Amerika is een uitdaging die menigeen wil maken, mede door de lage stand van de dollar is die camperreis nog betaalbaar ook. De Amerika campervakantie is uniek en u kunt waar dan ook genieten van de schitterende omgeving. Amerika is een land dat zeer geliefde is bij reizigers en zeker als het een reis met een camper is. Ontdek de natuur en prachtige steden die de USA herbergt. U doorkruist het land met royale luxe campers en komt op de mooiste plekken, zoals de Grand Canyons, Rocky Mountains, New York City, Las Vegas, Miami, Boston of Salt Lake City. U kiest zelf een lokatie om de campervakantie te beginnen, bijvoorbeeld Dallas, Chicago of Washington, waar u ook naartoe gaat in Amerika, het is altijd boeiend en leuk voor iedereen.

Camperplaatsen

In de National Parks in Amerika zijn veel campings te vinden. Het zijn mooie plaatsen om te overnachten zo midden in de natuur. In de schoolvakanties is het wel verstandig om vroeg van tevoren te boeken, want de mooiste parken zijn dan snel volgeboekt. Daarnaast kunt u ook campings vinden in de National Forests. De meeste campings hebben een Full-Hookup. Dit betekent dat er aansluitingen zijn voor water, elektra, LPG en het riool. In sommige gebieden is het ook toegestaan midden in de bossen te staan. Er geldt dan wel de regel dat u minimaal vierhonderd meter van de weg afstaat en niet zichtbaar bent vanaf de weg. Het is het beste om ter plaatse te informeren naar deze mogelijkheid. Er zijn plaatsen in Amerika waar u op bepaalde tijdstippen niet mag komen met de camper. In juli en augustus mag u bijvoorbeeld niet door een bepaald deel van Death Valley rijden.

Worldwide Campers

Camper rondreis Amerika

Amerika is een enorm groot land met erg veel routes om te rijden, de ene keer rijdt u nog langs schitterende meren om vervolgens dwars door de woestijn naar de volgende halte te rijden. Jaarlijks gaan er vele landgenoten naar de Verenigde Staten om met de camper het land te ondekkken. Ze zijn vaak maanden bezig met de voorbereiding, lezen reisgidsen en zijn bezig met het uitstippelen van het reisschema voor de camperrondreis, de mogelijkheden zijn enorm. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk om een reis samen te stellen waarin binnenlandse vliegreizen en camper huur worden gecombineerd om zo door meerdere delen van het uitgebreide land te toeren. Amerika is een heel goede keuze om met een camper te bezoeken, kijk bij onze reispartners wanneer u op zoek bent naar een geschikte camper op lokatie.